Numerologie

 

Het getal is de essentie der dingen
– Pythagoras

Het getal is de essentie van alle dingen

Wat is numerologie?

‘Het getal is de essentie van alle dingen’ is een uitspraak van Pythagoras (een bekend filosoof en wiskundige uit de Oudheid).

De numerologie hoort tot de oudste geheime wetenschappen. Ze kan ons diepe inzichten geven in ons karakter, in onze sterke en zwakke punten. De eerste getallen systemen ontstonden al rond 9000 voor onze jaartelling.

Numerologie gaat over de samenhang van de zon, maan en planeten op de dag van je geboorte en de namen die je toen zijn gegeven. Deze hebben een grote invloed op het aardse leven en kunnen worden vertaald naar je persoonlijke getallen. Zij vertellen over je potentie, over wat jouw sterke en zwakke punten zijn, hoe je je energie gebruikt, wat je wilt leren en wat je komt bijdragen. Hierdoor kun je tot helder inzicht komen in wie je in het diepst van je wezen bent. Getallen zijn dan bakens van stralend licht, die ons leiden op ons levenspad.

Wereldbol met nummers

Wat kun je met numerologie?

Je denkt waarschijnlijk dat numerologie alleen om nummers draait, dat is niet helemaal zo. Numerologie draait om getallen en letters. Bij numerologie staan de letters in verband met cijfers.

Je persoonlijke getallen zoals je geboortedatum en je volledige geboortenamen zijn geen op zich zelf staande getallen. Het zijn in elkaar passende stukje van JOUW geweldige puzzel. Getallen zijn in wezen universele codes. Ze geven ons een beeld van onszelf.

Ik bied je de mogelijkheid om een klein tipje van de mystieke sluier van JOUW geweldige puzzel op te lichten!

Na het invullen van je geboortedatum op de website https://www.spiritincoaching.nl/numerologietest/ (Marleen van Wegberg) krijg je op deze website een heldere beschrijving te lezen van jouw energie, kracht en de uitdagingen op je levenspad.

Wil je meer weten over Numerologie?
Heb jij je ooit afgevraagd wat je geboortedatum en je geboortenamen vertellen over jou?
Neem dan gerust contact met me op.

Medicijnwiel

Het Levenswiel

Het Levenswiel – ook wel bekend als medicijnwiel – is een model uit sjamanistische culturen. Het wiel leert je dat er steeds vier perspectieven zijn van waaruit je naar dingen kunt kijken. De vier perspectieven zijn afgeleid van de vier windrichtingen: noord, oost, zuid, west. De vier richtingen hebben elk verschillende kwaliteiten, die steeds in een bepaald evenwicht aanwezig moeten zijn en op een complementaire wijze met elkaar samenwerken. Het levenswiel kan daardoor ordening, verdieping en inzicht brengen op verschillende niveaus – het mentale, emotionele en zielsniveau. Het laat je zien op welke richting je kwaliteiten liggen, waar je tekorten zijn, waar je kracht kunt halen, waar je balans kunt vinden.

Anita

Hallo! Ik ben Anita

Mag ik je helpen met het jezelf beter leren kennen en het verwezenlijken van je dromen?

Ik ben altijd op zoek naar en alert op  hoe verschillende methodes elkaar kunnen versterken. Ik geloof in het goede van twee werelden: de wereld waarin we leven en de spirituele wereld. Naast TweeKracht, Strategie met Ballen en Van Hokjes naar Puzzelstukjes kan ik, op verzoek en in overleg met jou, ook methoden uit de spirituele wereld gebruiken zoals Mayawijsheid/Tzolkin, Numerologie en Tarot.

In 2015 heb ik voor de eerste keer kennis gemaakt met de  interessante en veelomvattende numerologie van het Medicijnwiel bij Bregje Blokx (Strong Heart Medicine Bear). Ik heb inmiddels verschillende cursussen en trainingen gevolgd bij Bregje.
Omdat ik me verder wilde verdiepen in de mogelijkheden van de numerologie in relatie tot geboortedatum en geboortenamen heb ik vanaf 2019 een aantal workshops gevolgd bij Marleen van Wegberg (www.numerologie.nu). 

Wat heeft de numerologie mij gebracht?
De numerologie geeft me praktische handvatten om mezelf beter te leren kennen en de energie van elke dag optimaal te benutten. Daardoor ben ik  lichter gaan leven: ik ben beter afgestemd op mezelf en bewuster van toevalligheden en kansen die zich aandienen. Zo lever ik  moeiteloos en met plezier mijn unieke bijdrage aan de wereld! Ik gebruik de numerologie naast de Tolkin als mijn kompas. Deze kunnen prima naast elkaar bestaan. Ze versterken elkaar. Wanneer dingen niet gaan zoals ik wil, laat ik dit los en blijf ik niet tobben. Dit heeft namelijk alles met de energie van die dag te maken. Op een andere dag lukt ditzelfde moeiteloos. Ik leef nu veel moeitelozer.

Ik gun jou ook deze moeiteloosheid!

Anita

Mijn werkwijze

Ik help je graag op weg en ik wijs je ook de weg. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we wat je wilt, wat je hulpvraag is en hoe ik je daarmee kan helpen. Naar aanleiding van dit kennismakingsgesprek en je hulpvraag gaan we in samenspraak nadenken over een oplossing of de weg naar de oplossing.

Ik informeer je over alle methodes die ik beheers en ik geef je een eerlijk en passend advies met  daarbij een overzicht van de kosten.

Wat maakt jou uniek? Als je jouw zielsgetal, levensdoelgetal, persoonlijkheidsgetal en geboortegetal kent, kun je gemakkelijker verbinden met jezelf  en  de mensen om je heen. Je leert jezelf beter kennen en je leert lichter leven. De Numerologie is ook heel goed te combineren met TweeKracht, Strategie met Ballen, Van Hokjes naar Puzzelstukjes en de Mayawijsheid. Deze afzonderlijke methoden versterken elkaar.

 

Teambuilding en Teammatching
Numerologie is een heel mooie tool om de relaties in een team zichtbaar te maken.
Ken je dat? Je team in je bedrijf draait niet echt lekker. Blijf niet stilzitten en wacht niet af, maar neem contact met ons op!

Tijdens het kennismakingsgesprek bepaal jij waar we het coaching-traject aangaan. Ikzelf werk op verschillende kantoren:  in Made, in Oosterhout en in Oirschot. Uiteraard kunnen we ook bij jou thuis of op jouw bedrijf gaan zitten. Een andere optie is om af te spreken in een cafétje, restaurant, misschien wel in de natuur. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk!

Tijdens dat kennismakingsgesprek bespreken we wat je wilt en hoe ik je daarmee kan helpen. Naar aanleiding van dit kennismakingsgesprek en je hulpvraag stel ik een advies op met daarbij een overzicht van de kosten.

 

Geen coaching nodig maar benieuwd naar wat jouw geboortedatum met behulp van de numerologie te vertellen heeft?
Heb je geen coaching nodig, maar ben je benieuwd naar  wat jouw geboortedatum en/of je geboortenamen met behulp van de numerologie te vertellen hebben?
Dat kan natuurlijk ook!

Kies dan in het aanbod voor ‘Numerologie Scan beknopt’ of ‘Medicijnwiel beknopt’.

Contact Me

Ask a question or book an appointment below. For emergencies call 911 or visit your nearest hospital

(234) 301-3513

1234 Divi St. #1000, San Francisco, CA 95123

info@divitherapy.com