TweeKracht

TWEEKRACHT
De snelste route naar je beste IK 

De snelste route naar je beste ik

HET BEGINT ALLEMAAL MET DIT SPEL!

Het KernKrachten spel is het begin van alle TweeKracht trajecten. Of het nu een persoonlijke coachingsessie is, een teamworkshop of een verandertraject bij een organisatie.  Het is een kaartspel met een handboek waarbij je door middel van het kiezen tussen neutrale/positieve woorden op speelse en effectieve wijze zelf jouw KernKrachten vindt. Het spel is een snelweg naar jouzelf en duurt gemiddeld tussen de 10 en 30 minuten. Het is een intens en positief spel. Het leert je in een hele korte tijd enorm veel over jezelf. De uitslagen zijn uniek! Er zijn meer dan 2000 verschillende KernKrachtcombinaties. Jij wordt dus niet in een hokje gestopt, integendeel, we willen je juist bevrijden!

Als er al een pad ligt

WAT GEEFT JOU NU ECHT ENERGIE?

Vanaf onze jeugd worden we al gestuurd en aangesproken op ons gedrag. We hebben niet geleerd om ons gevoel te volgen. Met TweeKracht vinden we onze eigen energiebronnen weer terug, datgene wat jou het sterkst verbindt met jezelf, je innerlijke kompas en zelfs met anderen!

VERBIND STERKER MET JEZELF EN ELKAAR!

INDIVIDUELE COACHING
Elke individueel TweeKracht traject begint met het KernKrachtenspel. De uitkomst van dit spel, jouw twee KernKrachten geven je in 1 sessie ongelofelijk veel inzicht in jezelf, je drijfveren, wat je energie geeft en aantrekkelijk maakt. Je zult merken dat je ook heel snel scherpe inzichten krijgt waarom sommige dingen goed gaan en anderen minder goed in je leven. Waarom het met sommige mensen super klikt en met anderen helemaal niet. Welke plaatsen en activiteiten beter bij je passen dan anderen.

KernKrachtencirkel teams met fingerprint

VOOR TEAMS & ORGANISATIES

Met speelse workshops en strategische sessies vergroten we onderling begrip en zelfinzicht in jouw team. We versterken onderlinge overeenkomsten en talenten door ze in kaart te brengen en slim aaneen te schakelen. Zo leggen we nieuwe verbindingen en samenwerkings-verbanden die je team sterker en effectiever maken. Wij werken vanuit positiviteit, we versterken alles wat al goed gaat!

ALS MEDEWERKERS GROEIEN, GROEIT DE ORGANISATIE MEE

 WORKSHOPS, TEAMBUILDING & VERANDERTRAJECTEN

Niet alleen individuele collega’s, maar ook teams, afdelingen en zelfs de hele organisatie heeft zijn eigen twee KernKrachten! Dit maakt het mogelijk om collega’s te matchen met elkaar en zo superteams te formeren. Zo kan ook gekeken worden welke teams het beste passen bij welke afdeling. Teams kunnen soepeler gaan samenwerken.

Anita van Bommel

Hallo! Ik ben Anita

Mag ik je helpen met het jezelf beter leren kennen en het verwezenlijken van je dromen?

Hoe het voor mij allemaal begon:
Ik kan me nog heel goed die extreem warme dag in juli 2018 herinneren. Om precies te zijn: 27 juli 2018. Het werd die dag ruim 35 graden.
Die dag reed ik vanaf Hank naar het TweeKracht kantoor in Oirschot om kennis te maken met Mieke en met Tweekracht. Ariën, de mede-ontwikkelaar van TweeKracht, kende ik al een aantal jaren via de bibliotheek waar ik gewerkt heb.

Die dag maakte ik voor het eerst kennis met TweeKracht en dat was voor mij de start van mijn ‘nieuwe’ leven.

Ik was op dat moment al enkele maanden gestopt met werken bij de bibliotheek en aan het onderzoeken wat mijn DROOM is. Na het spelen van het TweeKracht spel waren mijn 2 KernKrachten bekend: Ontdekkend en Gefocust. Daarmee was  meteen duidelijk waar ik blij van word en waar ik energie van krijg. Het was ook meteen duidelijk waarom ik geen energie meer kreeg van mijn werk bij de bibliotheek.
Ik was en ben nog steeds zo enthousiast over TweeKracht dat ik alle cursussen bij TweeKracht heb gevolgd en in 2019 mijn eigen Coachpraktijk Bommeltjes Coaching heb ingeschreven bij de KvK.
Ik wil graag zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met TweeKracht om iedereen te laten ervaren wat TweeKracht voor je kan doen. Door het me dagelijks bewust zijn van mijn 2 KernKrachten leef ik veel lichter en energieker. Door het lichter en energieker leven is 1 van mijn 2 KernKrachten wat opgeschoven. Concreet betekent dit dat mijn huidige 2 KernKrachten Doorziend en Gefocust zijn.
Op dit moment ben ik bezig met mijn TweeKracht certificering.

Op 28 oktober 2020 heb ik de handelsnaam TweeKracht Breda ingeschreven bij de KvK. En ben ik Vestigingsleider van TweeKracht Breda. Als vestigingsleider begeleid ik coaches die met Tweekracht willen gaan werken. Ben je coach en wil je graag meer weten over de mogelijkheden om met TweeKracht te werken in je eigen praktijk? Neem dan gerust contact met me op.

Wil je meer weten over TweeKracht: bezoek dan  de website www.tweekracht.nl

 

Mijn werkwijze

Mijn expertise

 

Persoonlijke coaching

Vanwege mijn ruime ervaring in het werken met TweeKracht vinden we doorgaans vrij snel waar jij energie van krijgt, wat jouw talenten zijn en waar jouw groeikansen liggen. Ben je burn-out of niet tevreden met je huidige baan? Ook hiervoor is TweeKracht een krachtig middel om de onderliggende redenen hiervan op te sporen.

Ik heb in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met het coachen van totaal verschillende  mensen. 

Teambuilding en teammatching

TweeKracht is ook een heel krachtige tool voor teambuilding en teammatching.
Ken je dat? Je team in je bedrijf draait niet echt lekker. Blijf niet stilzitten en wacht niet af, maar neem contact op me! Ik  maak voor jouw team/bedrijf een fingerprint met bijbehorende teamgeluiden. Deze fingerprint geeft een positief inzicht in de oplossingen!

 

Mijn werkwijze

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we wat je wilt, wat je hulpvraag is en hoe ik je daarmee kan helpen. Naar aanleiding van dit kennismakingsgesprek en je hulpvraag gaan we in samenspraak nadenken over een oplossing of de weg naar de oplossing.

Ik informeer je over alle methodes die ik beheers en ik geef je een eerlijk en passend advies met  daarbij een overzicht van de kosten. TweeKracht is de alleskunner onder mijn methodes en tevens de basis waarmee ik een coachtraject begin. Er zijn verschillende spellen binnen TweeKracht, elk spel is anders dan het andere en elk spel brengt zijn eigen oplossingen met zich mee.

Tijdens het coaching-traject richt ik me vooral op deze vraag: ‘Wat wil jij?’ Het is goed om erachter te komen of te weten wat je wilt. Doen wat jij wilt, maakt jou gelukkiger. Ik help je graag een handje bij het uitzoeken wat jou gelukkiger maakt. Ik start een coaching-traject altijd met een TweeKracht sessie. TweeKracht is een interactief spel waarin jij jezelf nog beter leert kennen en dus ook erachter komt wat jij wilt.
Afhankelijk van je hulpvraag zet ik aanvullend Strategie met Ballen en/of van Hokjes naar Puzzelstukjes in.

Andere mogelijke uitdagingen waarmee we aan de slag kunnen zijn:

 • Meer controle krijgen over je persoonlijke aantrekkingskracht, positiviteit en groei
  • Je balans en persoonlijke veerkracht versterken met behulp van eenvoudige tools
  • Een helder inzicht in hoe je het beste uit jezelf en/of je organisatie haalt
  • Een helder beeld krijgen over wat wel en niet past bij jou of je team/bedrijf
  • Een helder beeld krijgen over waar je naartoe wilt en daar de passende keuzes bij maken
  • Je zelfbewustzijn versterken: Kansen en valkuilen ophelderen en middelen bieden om hier snel en positief overheen te stappen

Ik geloof in het goede van twee werelden: de wereld waarin we leven en de spirituele wereld. Naast TweeKracht, Strategie met Ballen en Van Hokjes naar Puzzelstukjes kan ik, op verzoek en in overleg met jou, ook methoden uit de spirituele wereld gebruiken zoals Mayawijsheid/Tzolkin, Numerologie en Tarot.

Tijdens het kennismakingsgesprek bepaal jij waar we het coaching-traject aangaan. Ikzelf werk op verschillende kantoren:  in Made, in Oosterhout en in Oirschot. Uiteraard kunnen we ook bij jou thuis of op jouw bedrijf gaan zitten. Een andere optie is om af te spreken in een cafétje, restaurant, misschien wel in de natuur. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk!

Frequently Asked Questions

Cras ultricies ligula sed magna dictum porta?

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neq

Nulla porttitor accumsan tincidunt.?

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neq

Praesent sapien massa, convallis a pellentesque?

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neq

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat?

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neq

Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit?

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neq

Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus?

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neq

Contact Me

Ask a question or book an appointment below. For emergencies call 911 or visit your nearest hospital

(234) 301-3513

1234 Divi St. #1000, San Francisco, CA 95123

info@divitherapy.com