De snelste route naar je beste ik

DREAM TEAM

TEAM
Together Everyone Achieves More

Samenwerking

Ontmoet het DREAM TEAM!

Voor een totaalpakket werk ik samen met twee enthousiaste en vakkundige (lokale) onderneemsters.

Samen hebben we alle kennis en kunde in huis om jouw bedrijf een unieke en sterke branding te geven, zowel online als offline.

Op deze pagina lees je meer over wie we zijn en wat onze expertises zijn.

 

Succesvolle Bootcamp voor Ondernemers 2023

 

We kijken terug op een zeer succesvolle Bootcamp voor Ondernemers in 2023. Samen hebben we ondernemers geholpen om hun vaardigheden aan te scherpen, nieuwe inzichten op te doen en waardevolle connecties te leggen.

De energie en het enthousiasme dat tijdens de bootcamp heerste, waren werkelijk inspirerend. Als team hebben we de deelnemers begeleid door interactieve sessies, boeiende discussies en praktische oefeningen, waardoor een onvergetelijke ervaring ontstond.

Ervaringen van deelnemers

Dankjewel dames voor de mooie avonden. Ik heb veel tips en inspiratie opgedaan om mijn verhaal (en bedrijf) meer zichtbaar te maken. De 3 avonden zijn een mooie aanvulling op elkaar. Waardevolle drieluik!”

De afgelopen weken heb ik met veel plezier deelgenomen aan de eerste Bootcamp voor Ondernemers. Tijdens deze 3 avonden durende bootcamp heb ik geleerd over het zakelijk gebruiken van mobiele fotografie, het inzetten van de juiste branding en het gebruik van AI.

Super interessante nieuw dingen geleerd waar ik me de komende tijd lekker in kan verdiepen.

Plannen voor de toekomst

Vanwege het mooie succes van deze bootcamp in 2023 zijn we superblij om aan te kondigen dat we in 2024 een herhaling zullen organiseren! We streven ernaar om nog meer ondernemers de kans te geven om te profiteren van deze waardevolle ervaring.

 

 

Maar dat is niet alles! Achter de schermen werken we al aan spannende plannen voor een geheel nieuwe cursus. Als team begrijpen we dat ondernemerschap voortdurend evolueert, en we zijn vastbesloten om programma’s te bieden die relevant, stimulerend en praktisch zijn voor jouw succes.

Blijf op de hoogte van onze updates, want er staat veel moois op de planning. Bedankt aan alle deelnemers, partners en ons fantastische team voor het mogelijk maken van deze geweldige ervaring!

Ontdek de Kracht van Beeld en Ondernemerschap: Bootcamp voor Ondernemers 2024

Welkom bij onze exclusieve Bootcamp voor Ondernemers, waar creativiteit en zakelijk inzicht samenkomen om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Deze bootcamp, georganiseerd in samenwerking met ons eigen  dreamteam van experts, belooft drie avonden vol inspiratie, praktische workshops en waardevolle inzichten om jouw onderneming te laten schitteren.

Wanneer? datum nog niet bekend in 2024
Tijd? 19:30 – 22:00 uur
Locatie? Almkerk

Ben je klaar om jouw zakelijke verhaal te vertellen met overtuigende beelden en strategisch inzicht?
Onze bootcamp is ontworpen om ondernemers te helpen de kracht van smartphonefotografie in combinatie met ChatGPT en grafisch vormgeven te benutten en deze vaardigheden toe te passen in alle aspecten van jouw bedrijf, van productfotografie tot storytelling, het schrijven van pakkende teksten en branding.

 

Avond 1: Smartphonefotografie in je Bedrijf 
Deze avond staat in het teken van smartphonefotografie in jouw bedrijf. Onder leiding van Bouwina Kant, professionele (natuurlijk licht) fotografe, leer je de kunst van productfotografie en het vertellen van verhalen door middel van beelden. Je ontdekt hoe je met behulp van je smartphone professionele foto’s kunt maken die jouw bedrijf visueel onderscheiden.

 

 

Avond 2: Branding en Visuele Identiteit 
Tijdens deze avond duiken we in het belang van branding voor jouw onderneming. Amber Kant van Tea, Dream and Design, een meester in grafisch ontwerp, zal je begeleiden bij het definiëren van een unieke visuele identiteit voor jouw merk. Leer hoe je met design en beeldkeuzes een blijvende indruk kunt maken op je doelgroep.

Avond 3: Tekstcreatie met AI en Klantenbereik 
Anita Koekkoek van Bommeltjes Media, een ervaren coach, websitebouwer en mediadeskundige, sluit zich aan om je te laten zien hoe je met behulp van AI, zoals ChatGPT, krachtige teksten kunt creëren voor jouw onderneming. Daarnaast leer je strategieën om je klanten effectiever te bereiken en een sterke online aanwezigheid op te bouwen.

Exclusieve Early Bird Actie: Voor de eerste 5 aanmeldingen hebben we een speciale traktatie! Kies uit een mini-fotoshoot om jouw professionele beeldbank uit te breiden, een grondige website-check om je online aanwezigheid te optimaliseren of een logotest om ervoor te zorgen dat je merkidentiteit in lijn is met je doelen.

Investering: De investering voor elke avond is €75,- ex btw per persoon. Kom je naar alle 3 de avonden? Dan ontvang je een korting en is je investering €197,- ex btw in totaal (i.p.v. €225,-).

Tijdens elke avond voorzien we een kleine pauze met koffie/thee en iets lekkers.
En als extra bonus ontvang je een korting van 25% als je zelf 3 collega’s meebrengt!

Dompel jezelf onder in deze interactieve bootcamp en ontmoet gelijkgestemde ondernemers die streven naar groei en succes.
Samen met het Dream Team; Bouwina Kant, Amber Kant en Anita Koekkoek- van Bommel,
ben je verzekerd van een leerzame en boeiende ervaring die je bedrijf zal transformeren.

 

Reserveer nu je plek voor deze exclusieve Bootcamp voor Ondernemers
en maak je klaar om de wereld te veroveren met de kracht van beelden, ondernemerschap en slimme strategieën!

Amber Kant

Amber Kant

Amber is grafisch vormgeefster. Door middel van mixed media ontwerpt ze een prachtige, unieke huisstijl volledig afgestemd op jou en je bedrijf.
Na een gesprek met jou persoonlijk gaat ze aan de slag en werkt een ontwerp eerst uit op papier. Daarna maakt ze deze digitaal en voegt ze handgemaakte en digitale elementen samen tot een prachtig, compleet ontwerp. Tijdens het hele proces is er contact met jou als klant en worden er zo nodig in overleg de juiste aanpassingen gedaan.
Tevens ontwerpt ze DTP materiaal, zoals folders en templates, zowel offline als online.
Naast het zakelijke vormgeven kan je bij haar ook terecht voor een origineel ontwerp van trouwkaarten en geboortekaarten.

Bouwina Kant

Bouwina Kant

Voor de zakelijke fotografie zet Bouwina jou graag in je kracht en laat ze zien wie jij echt bent. Ze  laat jou en jouw bedrijf stralen.

Om dit te bereiken stelt ze  je op je gemak voor de camera, neemt ze de tijd, maakt gebruik van natuurlijk licht en pakt ze het moment. Heel ontspannen en natuurlijk.

Klinkt heel gemakkelijk toch? Maar als ervaringsdeskundige weet ze hoe moeilijk zichtbaarheid is. Heel veel vrouwelijke onderneemsters vinden dit lastig, want wie ben jij, hoe wil jijzelf en je bedrijf laten zien, wat wil je uitstralen en waarom? In een gesprek vooraf aan de shoot bespreekt zee o.a. dit. Maar ook tijdens de shoot zet ze  jou aan het denken.

Zo creëren jullie samen de magie die ontstaat voor de foto die jou als prachtig mens laat zien. Precies zoals JIJ bent!

Mijn werkwijze

Mijn expertise

 Mag ik je helpen? Dat was de vraag die ik, als 9 jarig meisje, stelde aan de klanten in de winkel van mijn moeder. Deze vraag heb ik mijn hele werkzame leven gesteld. Van de winkel van mijn moeder, de groothandel, de bakkerswinkel tot en met de bibliotheek. In de diverse functies heb ik vele mensen geholpen.

Ik ben nu een halve eeuw ouder en ik stel deze vraag nog steeds! 😊

 Mag ik je helpen:
– met je (online) zichtbaarheid?
– met het verwezenlijken van je droom?
– met het jezelf beter leren kennen?

Op het gebied van je (online) zichtbaarheid help ik je graag met:
– Het schrijven van relevante teksten voor je website die voldoen aan de SEO richtlijnen, zodat je website goed gevonden wordt in Google.
– het verbeteren van je huidige website of het maken van een nieuwe website
– het maken van een (social) mediaplan zodat je jouw doelgroepen goed kunt bereiken, zowel online als ook offline,  met een passend aanbod.

 

Neem contact met me op!

Heb jij interesse in een workshop,  coachgesprek of heb je een andere vraag?
Wil je weten of iets geschikt is voor je of twijfel je nog?
Neem dan zeker contact met mij op, ik geef je graag antwoord.

Dit kan door het contactformulier in te vullen, je mag me ook bellen of mailen.

Contactformulier

Anita van Bommel

06-12445295

Buitenkade 21e, 4273 GP Hank

Koopvaardijweg 2, 4906 CV Oosterhout

De Loop 2, 5688 EW Oirschot

anita@bommeltjescoaching.nl

anita@tweekrachtbreda.nl

CRKBO geregistreerd docent