TEAM
Together Everyone Achieves More

Samenwerking

Ontmoet het TEAM!

Voor een totaalpakket werk ik samen met drie enthousiaste en vakkundige (lokale) onderneemsters.

Samen hebben we alle kennis en kunde in huis om jouw bedrijf een unieke en sterke branding te geven, zowel online als offline.

Op deze pagina lees je meer over wie we zijn en wat onze expertises zijn.

 

Amber Kant

Amber Kant

Amber is grafisch vormgeefster. Door middel van mixed media ontwerpt ze een prachtige, unieke huisstijl volledig afgestemd op jou en je bedrijf.
Na een gesprek met jou persoonlijk gaat ze aan de slag en werkt een ontwerp eerst uit op papier. Daarna maakt ze deze digitaal en voegt ze handgemaakte en digitale elementen samen tot een prachtig, compleet ontwerp. Tijdens het hele proces is er contact met jou als klant en worden er zo nodig in overleg de juiste aanpassingen gedaan.
Tevens ontwerpt ze DTP materiaal, zoals folders en templates, zowel offline als online.
Naast het zakelijke vormgeven kan je bij haar ook terecht voor een origineel ontwerp van trouwkaarten en geboortekaarten.

Jeanine Grow Webdesign

Jeanine Verheugt

Wil jij jouw bedrijf laten groeien door middel van een WordPress website? Dan ben je bij Jeanine aan het juiste adres. Als webspecialist maakt ze de meest uiteenlopende websites en webshops met maar één doel: jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Door haar jarenlange ervaring in het bedrijfsleven combineert Jeanine strategie met design. Zo krijg jij altijd een unieke website, geheel volgens jouw doelstelling. Er wordt altijd gewerkt met de juiste technieken en er wordt rekening gehouden met de psychologische effecten van een ontwerp. Zodat jouw potentiële klant niet alleen door de nieuwe website surft maar ook actie onderneemt. Zo trek jij klanten aan én verdien je de investering terug!

 

 

 

Bouwina Kant

Bouwina Kant

Voor de zakelijke fotografie zet Bouwina jou graag in je kracht en laat ze zien wie jij echt bent. Ze  laat jou en jouw bedrijf stralen.

Om dit te bereiken stelt ze  je op je gemak voor de camera, neemt ze de tijd, maakt gebruik van natuurlijk licht en pakt ze het moment. Heel ontspannen en natuurlijk.

Klinkt heel gemakkelijk toch? Maar als ervaringsdeskundige weet ze hoe moeilijk zichtbaarheid is. Heel veel vrouwelijke onderneemsters vinden dit lastig, want wie ben jij, hoe wil jijzelf en je bedrijf laten zien, wat wil je uitstralen en waarom? In een gesprek vooraf aan de shoot bespreekt zee o.a. dit. Maar ook tijdens de shoot zet ze  jou aan het denken.

Zo creëren jullie samen de magie die ontstaat voor de foto die jou als prachtig mens laat zien. Precies zoals JIJ bent!

Mijn werkwijze

Mijn expertise

 Mag ik je helpen? Dat was de vraag die ik, als 9 jarig meisje, stelde aan de klanten in de winkel van mijn moeder. Deze vraag heb ik mijn hele werkzame leven gesteld. Van de winkel van mijn moeder, de groothandel, de bakkerswinkel tot en met de bibliotheek. In de diverse functies heb ik vele mensen geholpen.

Ik ben nu een halve eeuw ouder en ik stel deze vraag nog steeds! 😊

 Mag ik je helpen:
– met je (online) zichtbaarheid?
– met het verwezenlijken van je droom?
– met het jezelf beter leren kennen?

Op het gebied van je (online) zichtbaarheid help ik je graag met:
– Het schrijven van relevante teksten voor je website die voldoen aan de SEO richtlijnen, zodat je website goed gevonden wordt in Google.
– het verbeteren van je huidige website of het maken van een nieuwe website
– het maken van een (social) mediaplan zodat je jouw doelgroepen goed kunt bereiken, zowel online als ook offline,  met een passend aanbod.

 

Neem contact met me op!

Heb jij interesse in een workshop,  coachgesprek of heb je een andere vraag?
Wil je weten of iets geschikt is voor je of twijfel je nog?
Neem dan zeker contact met mij op, ik geef je graag antwoord.

Dit kan door het contactformulier in te vullen, je mag me ook bellen of mailen.

Contactformulier

12 + 4 =

Anita van Bommel

06-12445295

Buitenkade 21e, 4273 GP Hank

Koopvaardijweg 2, 4906 CV Oosterhout

De Loop 2, 5688 EW Oirschot

anita@bommeltjescoaching.nl

anita@tweekrachtbreda.nl