TalentFirst

Aanbod TalentFirst

TALENTFIRST
Embrace Life Through Work

3 dimensies van TalentFirst partnerschap

Vanaf oktober 2022 ben ik met heel veel enthousiasme en  plezier aangesloten bij TalentFirst als ‘Lekker Werken’ partner,  trainer en docent.
De 3 belangrijkste dimensies van het partnerschap zijn:
– Ondernemen
– Thuishaven
– Ontwikkeling

Door dit partnerschap kan ik mezelf nog beter ontwikkelen. TalentFirst biedt een  een warme thuishaven.  En door het business partnerschap kan ik DISC en Drijfveren analyses aanbieden en tevens de diverse trainingen en groeiprogramma’s die TalentFirst aanbiedt.

Op deze pagina vind je het complete aanbod.

Wil je meer informatie over het aansluiten bij TalentFirst?
Neem dan gerust contact met me op voor meer informatie!

OF lees meer op de website van TalentFirst! 

DISC certificering

Wil je je heel graag certificeren voor DISC ❤️💛💚💙 en kwam het er nooit van? Dan is hier je ultieme kans om ‘lekker werken’ mogelijk te maken!! 🎉

TalentFirst betaalt JOUW DISC certificering!!
Hoe?? Lees dat hier

Heb je vragen over dit aanbod?
Neem dan gerust contact met me op voor meer informatie!

TALENTFIRST
Aanbod reguliere trainingen

Ben je in loondienst?
Voor de hieronder beschreven trainingen kun je gebruik maken van jouw Persoonlijk OpleidingsBudget.

Hoe?
Lees dat in de linkerkolom hieronder.

Heb je nog vragen? 
Neem  gerust contact met me op voor meer informatie!

STAP budget

Wat is een opleidingsbudget?

Met een opleidingsbudget kun je een opleiding, training, cursus of zelfs een workshop volgen door gebruik te maken van een door jouw werkgever beschikbaar gesteld budget.

Hoe dat werkt?

Dat lees je in de stappen hieronder!

Vind de droombaan die bij je past

Vind de droombaan die bij jou past

Het is tijd voor een andere baan. Maar hoe vind je die? Of hoe vindt jouw nieuwe werkgever jou? Met dit programma versterk jij je sollicitatievaardigheden en word je zelf de magneet voor jouw ideale baan.

Onweerstaanbaar CV en LinkedIn profiel

Onweerstaanbaar CV en LinkedIn profiel

CV’s en LinkedIn profielen lijken hopeloos op elkaar en daardoor is het lastig om jezelf te onderscheiden. Met de online training ‘Een onweerstaanbaar CV en LinkedIn Profiel’ leer je hoe je wél opvalt tussen de concurrentie.

Vol zelfvertrouwen aan het werk

Vol zelfvertrouwen aan het werk

Dit programma helpt je om te gaan met je onzekerheden. Na afloop ga je met meer zelfvertrouwen en plezier aan het werk.

Ontdek je talenten en verlangens en doe waar je blij van wordt.

STAP budget

Stap 1

Informeer jezelf en onderzoek de mogelijkheden voor het volgen van een opleiding binnen jouw organisatie. Bekijk nog eens je contract en de arbeidsvoorwaarden die hierin staan of praat met je HR manager en bespreek wat de mogelijkheden zijn voor het volgen van een opleiding.

Personal branding

Personal Branding

Zet jezelf krachtig neer als Personal Brand ofwel als ‘Het Merk IK’. Je wordt toch wel in een hokje gestopt, bepaal dan zelf welk hokje.
Leer effectiever communi-ceren vanuit jouw eigen merkpersoonlijkheid.

Trek het werk aan dat echt bij je past. En formuleer een steviger verhaal naar je werk- of opdrachtgever

Effectief Leiderschap

Effectief Leiderschap

Leer jezelf beter kennen en ontdek jouw leiderschaps-stijl zodat je effectiever leiding kan geven aan anderen in de praktijk.

Ontdek welke leiderschaps-stijl bij jou past en leer handige tools en trucs voor de moderne leider.

 

CarriereBoost

CarrièreBoost

Met de training ‘CarrièreBoost’ ontdek je wat er nodig is om elke dag vol energie, passie en plezier naar je werk te gaan.
Ontdek wat er nodig is om elke dag je talenten in te zetten en te benutten, waardoor jouw werk leuker en makkelijker wordt. Boost nu je loopbaan!

STAP of regulier

Stap 2

Plan een gesprek en overtuig je manager om de opleiding te volgen die je op het oog hebt. Bereid je argumenten voor, identificeer de voordelen van de opleiding die je wilt volgen en hoe deze bijdraagt aan zowel je persoonlijke groei als de organisatiedoelen. Formuleer concrete leerdoelen en beschrijf de meerwaarde voor jezelf, je team en de organisatie.

Introductie professioneel trainer

Introductie Professioneel Trainer

Als trainer ben je je eigen instrument en maak je het verschil voor de deelnemers. Wil je in de toekomst graag een professioneel trainer worden die deelnemers weet te inspireren, activeren, juist inspeelt op reacties in de groep en energie uitstraalt? Dan is deze 1-daagse  Introductietraining de eerste belangrijke stap in dat proces.

Introductie professioneel coach

Introductie Professioneel Coach

Als coach leer je de ander zelf vissen in plaats van hem vis te geven. Door te luisteren, spiegelen en door te vragen activeer je de ander. Wil je in de toekomst graag een professioneel coach worden die coachees weet te prikkelen, activeren, juist inspeelt op reacties in de groep en energie uitstraalt? Dan is deze 1-daagse Introductietraining de eerste belangrijke stap in dat proces.

Carriere Boost the next step

CarrièreBoost The Next Step

Deze training is voor iedereen die de training ‘CarrièreBoost succesvol heeft afgerond en klaar is voor de volgende stap. Je carrière is als een liefdesrelatie. Je moet blijven investeren en je werk niet voor lief nemen. Lukt dat? Dan krijg je er een hele hoop voor terug en ga je fluitend naar je werk. Een heel leven lang.

STAP of regulier

Stap 3

Toestemming om de opleiding te volgen? Dan kun je op deze pagina naar de training gaan die je wilt volgen, klik op de ‘Lees Meer en schrijf je in button. Deze button leidt je naar de website van TalentFirst. Daar kun je je inschrijven  en de betaling in orde maken. Het bedrag kun je vervolgens declareren bij je werkgever.

Heb je nog vragen?
Neem dan gerust contact met op via het contactformulier hieronder, of per telefoon.

Introductie professioneel trainer

Meesterlijk Productief

Wordt jouw dag beheerst door mailtjes, telefoontjes en vragen van collega’s en mis je de focus in je werk?
Heb je moeite met het indelen van jouw agenda en kom je altijd tijd tekort?
Zie je door de bomen het bos niet meer?

Leer efficiënter werken, prioriteiten stellen en houd meer tijd over met deze online training. 

Introductie professioneel coach

Thuiswerkend Resultaten Halen

Leer hoe je je dag vol energie kunt beginnen, afsluiten en productief kunt werken vanuit huis.
Thuiswerken kent veel voordelen, zo heb je geen reistijd en ben je flexibel(er) met je werkuren. Maar er zijn ook uitdagingen als je thuiswerkt.
We helpen je hiermee door onder andere je te leren hoe je een efficiënte werkplek kunt creëren en effectief kunt communiceren met collega’s en klanten op afstand.

Vastgoed Expert

Plannen Realiseren/Dingen Gedaan Krijgen

Heb je veel goede ideeën, maar lukt het je niet om ze om te zetten tot concrete actie? Breekt het zweet je uit als je een plan moet opleveren en weet je niet waar je moet beginnen? Wil je uitstelgedrag overwinnen en je discipline vergroten? Dan heb je een doel en een plan nodig. Je ontdekt wat er nodig is om een helder plan op te stellen, gemotiveerd te blijven, grip te houden op het proces en het plan daadwerkelijk te realiseren.

Anti stress en Burn out preventie

Voorkom Stress en Burn-Out

Mensen die jarenlang keihard werken, zich altijd volledig en flexibel inzetten en vaak perfectionistisch zijn lopen een reëel risico om op termijn een burn-out te krijgen. Door deze persoonlijkheids-kenmerken is het juist extra lastig om stress signalen te willen, te kunnen en te durven zien.

Voorkom stress en burn-out, door jouw patronen, gewoontes en mindset te veranderen. Herken de belangrijkste stress-signalen en onderzoek wat jou spanning geeft. Leer hoe je jouw natuurlijke balans behoudt of weer terug krijgt.
Ontdek hoe je een burn-out kunt voorkomen.

Winstgevende webshop

Studiekeuze Leven Lang Ontwikkelen

Dit programma is voor jou als je niet weet of twijfelt welke studie, opleiding of training je wilt volgen en een bewuste ontwikkel keuze wilt maken.

Als je deze training hebt gevolgd kun je bewuste loopbaan- en studiekeuzes maken. Je krijgt meer inzicht in wie je bent en wat er bij je past.

Let op: dit programma is voor volwassen werkenden (18+) of werkzoekenden.

TF boek lekker werken

GRATIS: het boek lekker werken

20 jaar en > 1000 cases in 1 boek!

In de 20 jaar dat wij tienduizenden mensen aan een leuker leven hebben geholpen via werk, hebben we precies ontrafeld hoe werkgever en werknemer samen werk magisch kunnen maken.
Hoe dan? Dat staat in dit boek!

3 dimensies van TalentFirst partnerschap

Sluit je aan bij het leukste, warmste en succesvolste netwerk van trainers, coaches en programma managers

Succesvol zijn als ZZP coach of trainer? Dat is zo wel heel eenvoudig (en leuk!) als Lekker Werken Partner van TalentFirst.
De 3 pijlers van de samenwerking zijn:
– Ondernemen
– Thuishaven
– Ontwikkeling

DISC en Drijfveren certificering

DISC en Drijfveren Certificering en webinars

TalentFirst heeft een groot aanbod van DISC en Drijfveren certificerings-trainingen en webinars. Naast het theoretisch meer leren over de instrumenten, ga je aan de slag met reële praktijk-situaties. Je ontdekt de onschatbare waarde van het benaderen van mensen vanuit hun werkelijke talenten en passies!

Verdiepende training coachen met DISC en Drijfveren

Verdiepende Training Coachen met DISC en Drijfveren

Deze verdiepende 2-daagse Training  heeft als doel je verdieping te geven hoe je kan coachen met DISC. Je leert diverse methodieken en je ontdekt hoe je een traject vormgeeft. Hoe zorg je dat je coachee zelf aan het werk gaat?
Welke veel voorkomende vraag-stukken zijn er? Hoe confronteer je respectvol?

Verdiepende training Teamtrainen met DISC

Verdiepende Training Teamtrainen met DISC

Train jij teams in organisaties om prettiger en effectiever samen te werken? Dan is DISC een fantastische tool om in te zetten.
Ontdek de kracht van DISC waarmee jij teams kunt helpen om effectiever samen te werken. Tijdens deze 3-daagse training krijg je praktische handvatten, verbeter je jouw skills als teamtrainer en sta je sterker voor de groep.

Studiekeuze leven lang ontwikkelen

DISC en Drijfveren Certificering ICT

Train jij teams in organisaties om prettiger en effectiever samen te werken? Dan is DISC een fantastische tool om in te zetten.
Ontdek de kracht van DISC waarmee jij teams kunt helpen om effectiever samen te werken. Tijdens deze training krijg je praktische handvatten, verbeter je jouw skills als teamtrainer en sta je sterker voor de groep. Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die in de ICT werkt.

DISC en Drijfveren certificering

DISC en Drijfveren Certificering bij de Overheid

Ontdek de onschatbare waarde van de DISC-methode, door mensen vanuit hun werkelijke talenten en passies te benaderen. Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die bij de overheid werkt.

Tijdens deze DISC- en Drijfveren-certificerings-training (live/online) leer je alles over de DISC- en Drijfverenanalyses van TalentFirst. Naast het theoretisch meer leren  ga je aan de slag met reële praktijk-situaties.

Verdiepende training coachen met DISC en Drijfveren

DISC en Drijfveren Certificering Onderwijs

Ontdek de onschatbare waarde van de DISC-methode, door mensen vanuit hun werkelijke talenten en passies te benaderen. Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die in het onderwijs werkzaam is.

Tijdens deze DISC- en Drijfveren-certificerings-training (live/online) leer je alles over de DISC- en Drijfverenanalyses van TalentFirst. Naast het theoretisch meer leren  ga je aan de slag met reële praktijk-situaties.

Verdiepende training Teamtrainen met DISC

DISC en Drijfveren Certificering Zorg

Ontdek de onschatbare waarde van de DISC-methode, door mensen vanuit hun werkelijke talenten en passies te benaderen. Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die in de zorg werkzaam is.

Tijdens deze DISC- en Drijfveren-certificerings-training (live/online) leer je alles over de DISC- en Drijfverenanalyses van TalentFirst. Naast het theoretisch meer leren  ga je aan de slag met reële praktijk-situaties.

Studiekeuze leven lang ontwikkelen

DISC en Drijfveren Certificering Dienstverlening

Ontdek de onschatbare waarde van de DISC-methode, door mensen vanuit hun werkelijke talenten en passies te benaderen. Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die in de financiële of zakelijke dienstverlening werkzaam is.

Tijdens deze DISC- en Drijfveren-certificerings-training (live/online) leer je alles over de DISC- en Drijfverenanalyses van TalentFirst. Naast het theoretisch meer leren  ga je aan de slag met reële praktijk-situaties.

Neem contact met me op!

Heb jij interesse in een workshop,  coachgesprek of heb je een andere vraag?
Wil je weten of iets geschikt is voor je of twijfel je nog?
Neem dan zeker contact met mij op, ik geef je graag antwoord.

Dit kan door het contactformulier in te vullen, je mag me ook bellen of mailen.

Contactformulier

Anita van Bommel

06-12445295

Buitenkade 21e, 4273 GP Hank

Koopvaardijweg 2, 4906 CV Oosterhout

De Loop 2, 5688 EW Oirschot

anita@bommeltjescoaching.nl

anita.vb@talentfirst.nl

CRKBO geregistreerd docent