Tarot kaarten zijn
de spiegels van je ziel

Tarot kaarten

Wat kun je met de Tarot?

Een tarot kaart is niet zomaar een mooi plaatje, het wil je iets duidelijk maken, het is een heel verhaal dat tegen je spreekt. Ik help je te leren luisteren.

Tarotkaarten helpen je onderbewuste te doen ontwaken, bewust te worden; dat leidt tot zelfkennis. Tarot kan als een spiegel werken en helpt je om innerlijke processen duidelijk te maken, om je eigen wijsheid te verlichten.

Het is natuurlijk niet zo dat alles in het leven concreet vaststaat. Een mens heeft een eigen vrije wil. Het leggen van tarotkaarten en de wijze boodschappen van de tarot bieden een inzicht.

Je kunt dit  zien als een manier om met behulp van symboolkaarten inzicht te krijgen in allerlei aspecten van het dagelijks leven. Je kunt de tarot gebruiken als je inzicht wilt hebben over zaken die te maken hebben met liefde, werk, bewustzijn of je eigen ontwikkeling.

De Zot

Wat zijn de mogelijkheden?

Met de tarotkaarten zijn diverse leggingen mogelijk. De vraag die je beantwoord wilt zien is bepalend voor de keuze van de legging. In een kennismakingsgesprek bespreken we welke legging het beste bij jouw vraag past. 

Tarot

Wat heeft het jaar voor je in petto?

Wat heeft het jaar voor je in petto?
Dit is een heel mooie vraag voor een jaarlezing met behulp van de tarotkaarten.

De jaarlezing is in te zetten als een gids die jou in 2022 begeleidt. Ook jouw thema voor 2022, daar waar het voor jou om draait, waar je van mag leren, waar je tegenaan loopt, wordt hierbij duidelijk. Zo kun je je bewust worden van welke energie jou eventueel stagneert of hoe en wanneer je juist in je kracht staat, stappen kunt zetten. Je ontdekt welke richting en thema’s in het nieuwe jaar gaan spelen.

Wat houdt de jaarlezing in?

De jaarlezing draait om jouw jaarthema, ook wel je groeikaart genoemd. Dit is waar het in het jaar voor jou om draait. Welke uitdagingen, valkuilen en inzichten je tegenkomt.

Mag ik je helpen

Hallo! Ik ben Anita

Mag ik je helpen met het jezelf beter leren kennen en het verwezenlijken van je dromen?

Ik ben altijd op zoek naar en alert op  hoe verschillende methodes elkaar kunnen versterken. Ik geloof in het goede van twee werelden: de wereld waarin we leven en de spirituele wereld. Naast TweeKracht, Strategie met Ballen en Van Hokjes naar Puzzelstukjes kan ik, op verzoek en in overleg met jou, ook methoden uit de spirituele wereld gebruiken zoals Mayawijsheid/Tzolkin, Numerologie en Tarot.

In 2019 heb ik voor de eerste keer kennis gemaakt met de  interessante werking van de Tarot kaarten. Inmiddels ben ik diverse cursussen en verdiepingscursussen verder en mag ik met tarotist noemen.

Wat heeft de tarot mij gebracht?

De tarot geeft me praktische handvatten om meer inzicht te krijgen in allerlei aspecten van het dagelijks leven.  Daardoor ben ik  lichter gaan leven: ik ben beter afgestemd op mezelf en bewuster van toevalligheden en kansen die zich aandienen. Zo lever ik  moeiteloos en met plezier mijn unieke bijdrage aan de wereld! Elke Tarot kaart heeft een nummer. Deze nummers corresponderen met de Numerologie. Ik gebruik de Tarot naast numerologie. Deze  versterken elkaar. Wanneer dingen niet gaan zoals ik wil, laat ik dit los en blijf ik niet tobben. Dit heeft namelijk alles met de energie van die dag te maken. Op een andere dag lukt ditzelfde moeiteloos. Ik leef nu veel moeitelozer.

Ik gun jou ook deze moeiteloosheid!

Anita

Mijn werkwijze

Ik help je graag op weg en ik wijs je ook de weg. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we wat je wilt, wat je hulpvraag is en hoe ik je daarmee kan helpen. Naar aanleiding van dit kennismakingsgesprek en je hulpvraag gaan we in samenspraak nadenken over een oplossing of de weg naar de oplossing.

Ik informeer je over alle methodes die ik beheers en ik geef je een eerlijk en passend advies met  daarbij een overzicht van de kosten.

Welke vraag heb je waar je een inzicht over wilt ontvangen? Naar aanleiding van de vraag bepalen we de meest geschikte legging. 

 Tijdens het kennismakingsgesprek bepaal jij waar we de Tarot sessie  aangaan. Ikzelf werk op verschillende kantoren:  in Made, in Oosterhout en in Oirschot. Uiteraard kunnen we ook bij jou thuis of op jouw bedrijf gaan zitten. Een andere optie is om af te spreken in een cafétje, restaurant, misschien wel in de natuur. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk!

 

Contact Me

Ask a question or book an appointment below. For emergencies call 911 or visit your nearest hospital

(234) 301-3513

1234 Divi St. #1000, San Francisco, CA 95123

info@divitherapy.com