Numerologie

Numerologie

 

Het getal is de essentie der dingen
– Pythagoras –

Het getal is de essentie van alle dingen

Wat is numerologie?

‘Het getal is de essentie van alle dingen’ is een uitspraak van Pythagoras (een bekend filosoof en wiskundige uit de Oudheid).

De numerologie behoort tot de oudste geheime wetenschappen. Ze kan ons diepe inzichten geven in ons karakter, in onze sterke en zwakke punten. De eerste getallen systemen ontstonden al rond 9000 voor onze jaartelling.

Numerologie gaat over de stand van de zon, maan en planeten op de dag dat je geboren bent. Numerologie gaat ook over de namen die bij je geboorte zijn gegeven. Zowel je geboortedatum als ook je geboortenamen hebben een grote invloed op je leven hier en nu op aarde. Ze kunnen worden vertaald naar je persoonlijke getallen. Deze getallen vertellen over je talenten, over waar je goed in bent en waar je minder goed in bent,  hoe je je energie gebruikt, wat je ontwikkelpunten zijn en wat je hier komt bijdragen. Hierdoor ga je jezelf nog beter leren kennen en weet je daardoor wie je in het diepst van je wezen bent. Getallen zijn dan een kompas die ons leiden op ons pad in dit leven. 

Wereldbol met nummers

Wat kun je met numerologie?

Je denkt waarschijnlijk dat numerologie alleen om nummers draait, dat is niet helemaal zo. Numerologie draait om getallen en letters. Bij numerologie staan de letters in verband met cijfers.

Je persoonlijke getallen zoals je geboortedatum en je volledige geboortenamen zijn geen op zich zelf staande getallen. Het zijn in elkaar passende stukjes van JOUW geweldige puzzel. Getallen zijn in wezen universele codes. Ze geven ons een beeld van onszelf.

Ik bied je de mogelijkheid om een klein tipje van de mystieke sluier van JOUW geweldige puzzel op te lichten!

Na het invullen van je geboortedatum op de website https://www.spiritincoaching.nl/numerologietest/ (Marleen van Wegberg) krijg je op deze website een heldere beschrijving te lezen van jouw energie, kracht en de uitdagingen op je levenspad.

Wil je meer weten over Numerologie?
Heb jij je ooit afgevraagd wat je geboortedatum en je geboortenamen vertellen over jou?
Neem dan gerust contact met me op.

Medicijnwiel

Het Levenswiel

Het Levenswiel – een andere naam is levenswiel- wordt gebruikt in  sjamanistische culturen. Het levenswiel leert je dat er steeds vier richtingen zijn van waaruit je naar dingen kunt kijken. Deze  vier richtingen vertegenwoordigen de vier windrichtingen: noord, oost, zuid, west. Elke richting heeft zijn eigen kwaliteiten. Deze zullen steeds in een bepaald evenwicht aanwezig zijn. Ze werken op een complementaire wijze met elkaar.  Het levenswiel brengt hierdoor verdieping en inzicht brengen op het mentale, emotionele en zielsniveau. Het laat je zien op welke richting je kwaliteiten liggen, waar je tekorten zijn, waar je kracht kunt halen, waar je balans kunt vinden.

Anita

Hallo! Ik ben Anita

Mag ik je helpen met het jezelf beter leren kennen en het verwezenlijken van je dromen?

Ik ben altijd op zoek naar en alert op  hoe verschillende methodes elkaar kunnen versterken. Ik geloof in het goede van twee werelden: de wereld waarin we leven en de spirituele wereld. Naast TweeKracht, Strategie met Ballen en Van Hokjes naar Puzzelstukjes kan ik, op verzoek en in overleg met jou, ook methoden uit de spirituele wereld gebruiken zoals Mayawijsheid/Tzolkin, Numerologie en Tarot.

In 2015 heb ik voor de eerste keer kennis gemaakt met de  interessante en veelomvattende numerologie van het Medicijnwiel bij Bregje Blokx (Strong Heart Medicine Bear). Ik heb inmiddels verschillende cursussen en trainingen gevolgd bij Bregje.
Omdat ik me verder wilde verdiepen in de mogelijkheden van de numerologie in relatie tot geboortedatum en geboortenamen heb ik vanaf 2019 een aantal workshops gevolgd bij Marleen van Wegberg (www.numerologie.nu). 

Wat heeft de numerologie mij gebracht?
De numerologie geeft me praktische handvatten om mezelf beter te leren kennen en de energie van elke dag optimaal te benutten. Daardoor ben ik  lichter gaan leven: ik ben beter afgestemd op mezelf en bewuster van toevalligheden en kansen die zich aandienen. Zo lever ik  moeiteloos en met plezier mijn unieke bijdrage aan de wereld! Ik gebruik de numerologie naast de Tolkin als mijn kompas. Deze kunnen prima naast elkaar bestaan. Ze versterken elkaar. Wanneer dingen niet gaan zoals ik wil, laat ik dit los en blijf ik niet tobben. Dit heeft namelijk alles met de energie van die dag te maken. Op een andere dag lukt ditzelfde moeiteloos. Ik leef nu veel moeitelozer.

Ik gun jou ook deze moeiteloosheid!

Anita

Mijn werkwijze

Ik help je graag op weg en ik wijs je ook de weg. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we wat je wilt, wat je hulpvraag is en hoe ik je daarmee kan helpen. Naar aanleiding van dit kennismakingsgesprek en je hulpvraag gaan we in samenspraak nadenken over een oplossing of de weg naar de oplossing.

Ik informeer je over alle methodes die ik beheers en ik geef je een eerlijk en passend advies met  daarbij een overzicht van de kosten.

Wat maakt jou uniek? Als je jouw zielsgetal, levensdoelgetal, persoonlijkheidsgetal en geboortegetal kent, kun je gemakkelijker verbinden met jezelf  en  de mensen om je heen. Je leert jezelf beter kennen en je leert lichter leven. De Numerologie is ook heel goed te combineren met TweeKracht, Strategie met Ballen, Van Hokjes naar Puzzelstukjes en de Mayawijsheid. Deze afzonderlijke methoden versterken elkaar.

 

Teambuilding en Teammatching
Numerologie is een heel mooie tool om de relaties in een team zichtbaar te maken.
Ken je dat? Je team in je bedrijf draait niet echt lekker. Blijf niet stilzitten en wacht niet af, maar neem contact met ons op!

Tijdens het kennismakingsgesprek bepaal jij waar we het coaching-traject aangaan. Ikzelf werk op verschillende kantoren:  in Made, in Oosterhout en in Oirschot. Uiteraard kunnen we ook bij jou thuis of op jouw bedrijf gaan zitten. Een andere optie is om af te spreken in een cafétje, restaurant, misschien wel in de natuur. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk!

Tijdens dat kennismakingsgesprek bespreken we wat je wilt en hoe ik je daarmee kan helpen. Naar aanleiding van dit kennismakingsgesprek en je hulpvraag stel ik een advies op met daarbij een overzicht van de kosten.

 

Geen coaching nodig maar benieuwd naar wat jouw geboortedatum met behulp van de numerologie te vertellen heeft?
Heb je geen coaching nodig, maar ben je benieuwd naar  wat jouw geboortedatum en/of je geboortenamen met behulp van de numerologie te vertellen hebben?
Dat kan natuurlijk ook!

Kies dan in het aanbod voor ‘Numerologie Scan beknopt’ of ‘Medicijnwiel beknopt’.

Neem contact met me op!

Heb jij interesse in een workshop,  coachgesprek of heb je een andere vraag?
Wil je weten of iets geschikt is voor je of twijfel je nog?
Neem dan zeker contact met mij op, ik geef je graag antwoord.

Dit kan door het contactformulier in te vullen, je mag me ook bellen of mailen.

Contactformulier

Anita van Bommel

06-12445295

Buitenkade 21e, 4273 GP Hank

Koopvaardijweg 2, 4906 CV Oosterhout

De Loop 2, 5688 EW Oirschot

anita@bommeltjescoaching.nl

anita@tweekrachtbreda.nl

CRKBO geregistreerd docent