TalentFirst

TalentFirst

TALENTFIRST
Embrace Life Through Work

DISC certificering

DISC

DISC staat voor Daadkracht, Invloed, Stabibliteit en Conformiteit.

DISC is een populair gedragsmodel waarin de kleuren rood, geel, groen en blauw een hoofdrol spelen. Elke kleur staat voor een specifieke gedragsvoorkeur.  Een DISC-analyse help om je eigen gedrag en het gedrag van een ander beter te begrijpen en  zegt dus iets over je persoonlijkheid. DISC is een omgevingsgericht gedragsmodel dat voorkeursgedrag in kaart brengt. DISC vertelt ook hoe we communiceren met anderen en hoe we het liefst zien hoe anderen met ons communiceren. 

Als er al een pad ligt

EMBRACE LIFE THROUGH WORK

TalentFirst is een landelijk opererende netwerkorganisatie, waaraan trainers en coaches verbonden zijn. Samen hebben we inmiddels een geweldige community van ruim 130 partners.
TalentFirst is tevens de grootste aanbieder van opleidingen en e-learnings die binnen het STAP budget vallen.

Vanaf oktober 2022 maak ik met veel enthousiasme en plezier deel uit van dit warme netwerk en mag ik gebruik maken van de vele voordelen die dit netwerk mij biedt.
Via mij kun jij ook gebruik maken van de vele voordelen, zoals een DISC en/of Drijfveren analyse. Maar ook een keuze maken en je aanmelden voor de diverse e-learnings die je met je jaarlijkse STAP-subsidie kunt volgen.

 

Drijfveren gecertificeerd

DRIJFVEREN

De 7 Drijfveren zeggen iets over jouw motivatie, houding, voorkeur en waarden. Het is datgene wat jou werkelijk beweegt om iets te doen of juist die keuze te maken.

Er zijn 3 Drijfveren die vanuit ‘voelen’ herkenbaar zijn, dat zijn de Esthetische, de Individualistische en de Sociale Drijfveren.

De Zakelijke, Politieke, Ideële en Intellectuele Drijfveren zijn de 4 Drijfveren die herkenbaar zijn vanuit Denken.

Elke Drijfveer heeft zijn eigen behoefte, kwaliteiten en valkuilen.

Anita

Hallo! Ik ben Anita

Droom niet je leven….
Leef je Dromen!!

In 2021 heb ik via een collega voor de eerste keer kennis gemaakt met TalentFirst. In de zomer van 2022 kwam TalentFirst opnieuw op mijn pad. Na een selectieprocedure kon ik me vanaf oktober 2022 aansluiten bij het netwerk.
Ik maak  met veel enthousiasme en plezier deel uit van dit warme netwerk en mag ik gebruik maken van de vele voordelen die dit netwerk mij biedt.

Via mij kun jij ook gebruik maken van de vele voordelen, zoals een DISC en/of Drijfveren analyse. Maar ook een keuze maken en je aanmelden voor de diverse opleidingen en e-learnings die je met persoonlijk ontwikkelbudget kunt volgen.

 

Droom niet je leven…..
Leef je Dromen!

Als Dromen Vanger wijs ik mensen de weg naar het leven van hun dromen.
Ik heb een heel mooie toolkit waar ik uit kan putten waarmee je allereerst zichzelf beter leert kennen, zodat je gemakkelijker je dromen kunnen verwezenlijken. Ik wijs je de weg en ik begeleid je op de weg naar jouw Leven met jouw Dromen.

 

Mijn werkwijze

Mijn expertise

 

Persoonlijke coaching

Ik heb in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met het coachen van totaal verschillende mensen. Tevens heb ik een goed gevulde toolbox met diverse methodes om uit te putten.

Deze ervaringen komen prima van pas bij het trainen en coachen bij de diverse programma’s van TalentFirst.

Teambuilding en teammatching

Ik heb jaren leiding gegeven aan diverse team bij de bibliotheek waar ik gewerkt heb. In mijn toolbox heb ik met name TweeKracht, van Hokjes naar Puzzelstukjes maar ook de DISC en Drijfveren analyses beschikbaar om te gebruiken bij teambuilding en teammatching. Deze tools zijn zowel afzonderlijk als ook in verschillende combinaties te gebruiken.

 

Neem contact met me op!

Heb jij interesse in een workshop,  coachgesprek of heb je een andere vraag?
Wil je weten of iets geschikt is voor je of twijfel je nog?
Neem dan zeker contact met mij op, ik geef je graag antwoord.

Dit kan door het contactformulier in te vullen, je mag me ook bellen of mailen.

Contactformulier

Anita van Bommel

06-12445295

Buitenkade 21e, 4273 GP Hank

Koopvaardijweg 2, 4906 CV Oosterhout

De Loop 2, 5688 EW Oirschot

anita@bommeltjescoaching.nl

anita.vb@talentfirst.nl

CRKBO geregistreerd docent