Tarot kaarten weerspiegelen

je innerlijke wereld

Tarot kaarten

WAT KUN JE MET DE TAROT?

Een tarot kaart is veel meer dan een mooi plaatje. Het plaatje weerspiegelt je innerlijke wereld, het wil je iets duidelijk maken. De tarotkaarten in een legging laten je jouw innerlijke wereld zien in de vorm van een stripverhaal. Ik help je het verhaal te leren duiden.

Tarotkaarten helpen je je bewust te worden van je onderbewuste. Dit leidt tot meer zelfkennis. De weerspiegeling van je innerlijke wereld en de duiding daarvan helpen je bij het in het licht zetten van je eigen wijsheid.  

Het is natuurlijk niet zo dat alles in het leven concreet vaststaat. Een mens heeft een eigen vrije wil. Het leggen van tarotkaarten en de interpretatie van het tarot stripverhaal bieden een inzicht.

Je kunt dit  zien als een manier om met behulp van het tarot stripverhaal inzicht te krijgen in allerlei aspecten van het dagelijks leven. Je kunt het tarot stripverhaal gebruiken als je inzicht wilt hebben over zaken die onder andere te maken hebben met liefde, werk, bewustzijn of je eigen ontwikkeling.

De Zot

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

Een tarot stripverhaal kan opgebouwd worden met behulp van diverse leggingen. De vraag die je beantwoord wilt zien is bepalend voor de keuze van de legging. In een kennismakingsgesprek bespreken we welke legging het beste bij jouw vraag past.

Tarot

WAT HEEFT HET JAAR VOOR JE IN PETTO?

Wat heeft het jaar voor je in petto?
Dit is een heel mooie vraag voor een jaarlezing in de vorm van een tarot stripverhaal. 

De jaarlezing is in te zetten als een gids die jou in 2023 begeleidt. Dit tarot stripverhaal vormt jouw thema voor 2023. In dit stripverhaal zie je duidelijk wat jouw belangrijkste issues zijn, waar je leerpunten liggen en waar je uitdagingen uit bestaan.  Zo kun je bewust omgaan en reflecteren op al datgene wat in 2023 op je pad komt.  

Wat houdt de jaarlezing in?

De jaarlezing draait om jouw jaarthema, ook wel je groeikaart genoemd. Dit is de middelste kaart van je tarot stripverhaal.  De kaarten hierom heen weerspiegelen welke uitdagingen, kansen en inspiratie je tegenkomt.

Mag ik je helpen

Hallo! Ik ben Anita

Mag ik je helpen met het jezelf beter leren kennen en het verwezenlijken van je dromen?

Ik ben altijd op zoek naar en alert op  hoe verschillende methodes elkaar kunnen versterken. Ik geloof in het goede van twee werelden: de wereld waarin we leven en de spirituele wereld. Naast TweeKracht, Strategie met Ballen en Van Hokjes naar Puzzelstukjes kan ik, op verzoek en in overleg met jou, ook methoden uit de spirituele wereld gebruiken zoals Mayawijsheid/Tzolkin, Numerologie en Tarot.

In 2019 heb ik voor de eerste keer kennis gemaakt met de  interessante werking van de Tarot kaarten. Inmiddels ben ik diverse cursussen en verdiepingscursussen verder en mag ik mezelf tarotist noemen.

Wat heeft de tarot mij gebracht?

De stripverhaal van de tarot geeft me praktische handvatten om meer inzicht te krijgen in allerlei aspecten van het dagelijks leven.  Daardoor ben ik  lichter gaan leven: ik ben beter afgestemd op mezelf en bewuster van toevalligheden en kansen die zich aandienen. Zo lever ik  moeiteloos en met plezier mijn unieke bijdrage aan de wereld! Elke Tarot kaart heeft een nummer. Deze nummers corresponderen met de Numerologie. Ik gebruik de Tarot naast numerologie. Deze  versterken elkaar. Wanneer dingen niet gaan zoals ik wil, laat ik dit los en blijf ik niet tobben. Dit heeft namelijk alles met de energie van die dag te maken. Op een andere dag lukt ditzelfde moeiteloos. Ik leef nu veel moeitelozer.

Ik gun jou ook deze moeiteloosheid!

Anita

Mijn werkwijze

Ik help je graag op weg en ik wijs je ook de weg. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we wat je wilt, wat je hulpvraag is en hoe ik je daarmee kan helpen. Naar aanleiding van dit kennismakingsgesprek en je hulpvraag gaan we in samenspraak nadenken over een oplossing of de weg naar de oplossing.

Ik informeer je over alle methodes die ik beheers en ik geef je een eerlijk en passend advies met  daarbij een overzicht van de kosten.

Welke vraag heb je waar je een inzicht over wilt ontvangen? Naar aanleiding van de vraag bepalen we de meest geschikte legging.

Tijdens het kennismakingsgesprek bepaal jij waar we de Tarot sessie  aangaan. Ikzelf werk op verschillende kantoren:  in Hank, in Oosterhout en in Oirschot. Uiteraard kunnen we ook bij jou thuis of op jouw bedrijf gaan zitten. Een andere optie is om af te spreken in een cafétje, restaurant, misschien wel in de natuur. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk!

 

Neem contact met me op!

Heb jij interesse in een workshop,  coachgesprek of heb je een andere vraag?
Wil je weten of iets geschikt is voor je of twijfel je nog?
Neem dan zeker contact met mij op, ik geef je graag antwoord.

Dit kan door het contactformulier in te vullen, je mag me ook bellen of mailen.

Contactformulier

Anita van Bommel

06-12445295

Buitenkade 21e, 4273 GP Hank

Koopvaardijweg 2, 4906 CV Oosterhout

De Loop 2, 5688 EW Oirschot

anita@bommeltjescoaching.nl

anita@tweekrachtbreda.nl

CRKBO geregistreerd docent